Uusi Mitsubishi Eclipse Cross – Aina nelivetoinen ladattava hybridi

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Uuden ja aina nelivetoisen Eclipse Cross PHEV-malliston hinnat alkavat 36 590 eurosta. Hyppää ohjauspyörän taakse ja nauti Mitsubishin tarjoamasta uudesta ajokokemuksesta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen.

 

Autoja nopeaan toimituksen

Autoa ei aina tarvitse odottaa kuukausia. Meillä on useita Mitsubishin Eclipse Cross PHEV -malleja nopeaan toimitukseen. Tule tutustumaan valikoimaan ja tehdään hyvät kaupat!

Katso nopean toimituksen valikoima tästä

Lataa hinnasto tästä

Varaa koeajosi tästä

Mitsubishi myynti

Reijo Ilmasti 044 491 6428 reijo.ilmasti [a] aine.fi

Kimmo Vuotila 040 826 7990 kimmo.vuotila [a] aine.fi

Valtteri Aine 044 057 5645 valtteri.aine [a] aine.fi


Tuttua Mitsubishi PHEV-osaamista 

Uuden Eclipse Cross PHEV:in ladattava hybridijärjestelmä on toteutettu samalla periaatteella kuin sen isommassa sisarmallissa, Euroopan myydyimmässä ladattavassa katumaasturissa, Outlander PHEV:issä. Järjestelmä koostuu 2,4 litraisesta bensiinimoottorista ja kahdesta sähkömoottorista etu- ja taka-akseleilla. Järjestelmä vaihtaa ajotilaa automaattisesti täyssähköisestä sarja- ja rinnakkaishybridiksi kunkin ajotilanteen mukaan.

Nopeimmillaan ajoakku voidaan ladata 80 % varaustasoon 25 minuutissa (CHAdeMO-pikalataus). Kotipistorasiassa (10A) lataus 80 % varaustasoon kestää noin 5,5 tuntia. Uuden Eclipse Cross PHEV:in hybridijärjestelmän kokonaisteho on 185 hv ja sisältää vakiona Mitsubishin S-AWC -nelivetojärjestelmän. Toimintamatka sähköllä on jopa 45 kilometriä. Yhdistetyt CO2-päästöt ovat 46 g/km ja vetokyky on luokassaan johtava 1500 kg.


Uusi muotoilu, lisää pituutta

Uuden Eclipse Cross PHEV:in etumaskin ilme on muotoiltu entistäkin virtaviivaisemmaksi Mitsubishin ”Dynamic Shield” -muotokielen mukaisesti. Lisäksi uusi Eclipse Cross PHEV on saanut kokonaan uudelleen muotoillun takaosan ja uudet taka-ajovalot. Uudelleen muotoilun ansiosta auton pituus on kasvanut 140 mm, joka on mahdollistanut myös tavaratilan tilavuuden kasvattamisen 471 litraan (+23 l). Eclipse Cross PHEV on varustettu myös uudella 8” infotainment-järjestelmällä.

Kattavat varustetasot "hinnat alkaen" -mallista lähtien

Malliston alkaen-malli Inform Plus on jo kattavasti varusteltu. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi vakionopeudensäädin, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, etutörmäysvaroitin, kaistavahti, automaattiset kaukovalot, 18” kevytmetallivanteet ja 8” infotainment-järjestelmä. Malliston kattavimman Instyle Plus-varustetason vakiovarusteina löytyy vastaavasti nahkaverhoilu, navigointijärjestelmä ja kattoikkuna.