Uusi Mitsubishi Eclipse Cross – Aina nelivetoinen ladattava hybridi

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - ennakkomyynti alkaa 8.2.

Uuden Mitsubishi Eclipse Cross -mallin ennakkomyynti käynnistyy 8.2. ja auton virallinen lanseeraus tapahtuu toukokuun puolivälissä, jolloin myös ensimmäiset asiakastoimitukset alkavat. Uuden ja aina nelivetoisen Eclipse Cross PHEV-malliston hinnat alkavat 36 390 eurosta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen ensimmäisten joukossa.

Aine Kemi 040 342 2600

Harri Määttä 044 299 0601 harri.maatta [a] aine.fi

Valtteri Aine 044 057 5645 valtteri.aine [a] aine.fi


Tuttua Mitsubishi PHEV-osaamista 

Uuden Eclipse Cross PHEV:in ladattava hybridijärjestelmä on toteutettu samalla periaatteella kuin sen isommassa sisarmallissa, Euroopan myydyimmässä ladattavassa katumaasturissa, Outlander PHEV:issä. Järjestelmä koostuu 2,4 litraisesta bensiinimoottorista ja kahdesta sähkömoottorista etu- ja taka-akseleilla. Järjestelmä vaihtaa ajotilaa automaattisesti täyssähköisestä sarja- ja rinnakkaishybridiksi kunkin ajotilanteen mukaan.

Nopeimmillaan ajoakku voidaan ladata 80 % varaustasoon 25 minuutissa (CHAdeMO-pikalataus). Kotipistorasiassa (10A) lataus 80 % varaustasoon kestää noin 5,5 tuntia. Uuden Eclipse Cross PHEV:in hybridijärjestelmän kokonaisteho on 185 hv ja sisältää vakiona Mitsubishin S-AWC -nelivetojärjestelmän. Toimintamatka sähköllä on jopa 45 kilometriä. Yhdistetyt CO2-päästöt ovat 46 g/km ja vetokyky on luokassaan johtava 1500 kg.


Uusi muotoilu, lisää pituutta

Uuden Eclipse Cross PHEV:in etumaskin ilme on muotoiltu entistäkin virtaviivaisemmaksi Mitsubishin ”Dynamic Shield” -muotokielen mukaisesti. Lisäksi uusi Eclipse Cross PHEV on saanut kokonaan uudelleen muotoillun takaosan ja uudet taka-ajovalot. Uudelleen muotoilun ansiosta auton pituus on kasvanut 140 mm, joka on mahdollistanut myös tavaratilan tilavuuden kasvattamisen 471 litraan (+23 l). Eclipse Cross PHEV on varustettu myös uudella 8” infotainment-järjestelmällä.

Kattavat varustetasot "hinnat alkaen" -mallista lähtien

Uuteen Eclipse Cross PHEV:iin on saatavana viisi eri varustetasoa: Inform, Invite, Intense, Instyle ja Instyle SF. Malliston alkaen-malli, eli Inform on jo kattavasti varusteltu. Vakiovarusteita ovat esimerkiksi vakionopeudensäädin, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, etutörmäysvaroitin, kaistavahti, automaattiset kaukovalot, 18” kevytmetallivanteet ja 8” infotainment-järjestelmä. Malliston kattavimman Instyle SF -varustetason vakiovarusteina löytyy vastaavasti nahkaverhoilu, navigointijärjestelmä ja kattoikkuna.