Mitsubishi

MITSUBISHI - 7 vuoden takuulla.

Aine toimii valtuutettuna Mitsubishi myynti-ja huoltopisteenä Kemissä.

Mitsubishin mallistosta löydät auton aktiiviseen elämiseen. Etsitpä sitten kompaktia kakkosautoa, maasturia tai lava-autoa on Mitsubishi varma valinta!

Tule ja tutustu Mitsubishi-mallistoon Aineella Kemissä!

Tutustu Uuteen Mitsubishi ASX:ään tästä

 

 

Mitsubishi myynti

Harri Määttä 044 299 0601 harri.maatta [a] aine.fi

Arto Parkkonen 044 491 6428 arto.parkkonen [a] aine.fi

Valtteri Aine 044 057 5645 valtteri.aine [a] aine.fi

 

Mitsubishi huolto 

040 342 2601

kemi[a]aine.fi

 

Löydät Mitsubishin laajan malliston ja voimassaolevat kampanjat sekä hinnastot täältä.

 

MITSUBISHI Eclipse Cross PHEV

Miksi kulkisit lauman mukana? Valitse rohkeat linjat ja veistoksellinen ulkomuoto. Ne, jotka haluavat erottua joukosta, valitsevat tämän suorituskykyisen katumaasturin, joka pärjää erinomaisesti niin katuajossa kuin maastossakin. Koeajettavana Instyle-varustetasolla.

MITSUBISHI L200

Täysin uusi Mitsubishi L200 on käynyt läpi tiukat testit. Sen tuli selvittää vaativimmatkin maastot ja olosuhteet. Siksi täysin uudesta Mitsubishi L200:sta on rakennettu timantinkova. Koeaja automaattivaihteinen Double Cab meillä.

MITSUBISHI Outlander PHEV

Aito ja alkuperäinen Hybridikuningas Outlander PHEV. Etu- ja taka-akselien moottorit ja tehokas bensiinimoottori toimivat yhdessä suorituskyvyn optimoimiseksi. Koeaja Outlander PHEV Active Instyle meillä.

MITSUBISHI ASX

Helppo pysäköidä. Helppo ajaa. Helppo rakastaa. Uusi Mitsubishi ASX -katumaasturi on riittävän kompakti ketterään kaupunkiajoon, mutta myös tarpeeksi iso olemaan käytännöllinen kaikilla reiteillä. Koeaja automaattivaihteinen ASX meillä.