DUCATO-ALUSTAISTEN MATKAILUAUTOJEN ALUSTAN HUOLTO

Vuosihuoltotarjous alk 249€ (sis. 6 litraa moottoriöljyä)

Fiat Professional -valtuutettuna huoltoliikkeenä huollamme myös Ducato-alustaisia matkailuautoja. 

Mikäli ajoneuvon vuosittaiset ajokilometrit ovat vähäisiä tai ajoneuvo on talvisäilytyksessä, on Suomen olosuhteet huomioon ottaen suositeltavaa huoltaa ajoneuvo vuosittain. Anna ammattitaitoisten ja valmistajan ohjeistuksen mukaisesti koulutettujen mekaanikkojen tehdä tämä huolto ajoneuvollesi. Paras ajankohta huollolle on keväällä ennen kesän matkailusesongin alkua. Varaamalla huollon hyvissä ajoin varmistat itsellesi sopivan ajan ja saat matkailuautosi kuntoon reissujasi varten.

Vain valtuutettu huoltopiste voi suorittaa autoosi kohdistuvat kampanjat. Huollon yhteydessä tarkistammekin ajoneuvoosi kohdistuvat kampanjat ja suoritamme ne viipymättä. Näin varmistat, että ajoneuvosi on valmis tulevia matkoja varten ja voit huoletta keskittyä lomailuun ja rentoutumiseen.

 

VUOSIHUOLLON SISÄLTÖ

Vuosihuolto sisältää 16 huoltokohdetta, sisältäen moottoriöljyn ja suodattimen vaihdon (sisältää 6 litraa moottoriöljyä). Vuosihuollosta saat merkkiliikkeen leiman huoltokirjaan, mikä parantaa autosi jälleenmyyntiarvoa.

HUOLTO-OHJELMA

Fiat Professional® suosittelee tiettyjä huoltotoimenpiteitä ja tarkistuksia tehtäväksi säännöllisin väliajoin. Tarkista omaan ajoneuvoosi liittyvät erityiset suositukset omistajan käsikirjasta tai valtuutetulta Fiat Professional-huollolta.

Huomaathan, että Fiat Ducato -matkailualustojen jakohihnan vaihtoväli on 4 vuotta.