Täysin uusi Kia EV9

Uusi Kia EV9 - nyt Aineella!

Varaa koeajosi nyt. Alkaen 81 781 € tai autoetu alk. 1025 € / kuukaudessa 

Tervetuloa tutustumaan Kia-malliston uuteen lippulaivaan Aineelle Kemiin. 

Tutustu malleihin tarkemmin ja varaa omasi meiltä.

Varaa koeajosi täältä

Lataa hinnasto tästä

KIA myynti

Reijo Ilmasti 044 491 6428 reijo.ilmasti [a] aine.fi

Kimmo Vuotila 040 826 7990 kimmo.vuotila [a] aine.fi

Valtteri Aine 044 057 5645 valtteri.aine [a] aine.fi

 

Kia EV9

Akku: 99,8kWh, toimintamatka 512km WLTP

Teho: 384hv

Aina nelivetoinen ja 7-paikkainen

 

Kia EV9 GT-line

Akku: 99,8kWh, toimintamatka 505km WLTP

Teho: 384hv

Aina nelivetoinen. Saatavilla 6- tai 7-paikkaisena.

6-paikkaisessa vaihtoehtona myös kääntyvät Relax-istuimet.

 

Tulevaisuus on täällä. 

Kia EV9 yhdistää kahden autotyypin parhaat puolet. Se on kestävä ja huomiota herättävä maastossa. Lisäksi se on ketterä sähköauto joka sopii loistavasti kaupunkiympäristöön. EV9 on saanut inspiraationsa luonnosta ja modernista muotoilusta. Se herättää huomiota rohkealla geometriallaan ja futuristisella linjakkuudellaan. Sen persoonallista muotoilua ja itsevarmaa olemusta korostavat monet yksityiskohdat keulasta perään. Niin maastossa kuin tielläkin. 

 

Sujuva ja nopea lataus.

Mukavuutesi on uudessa Kia EV9-mallissa etusijalla. Auton voi ladata ultranopeasti jopa 220 km:n ajomatkaa varten vain 15 minuutissa julkisella latauspisteellä. Korkeajännitteinen suuren kapasiteetin akku turvaa tarpeesi. Vaikuttava toimintamatka mahdollistaa matkustamisen niin pitkälle kuin tiet ja mielikuvituksesi sallivat. 

 

Uudistuneet materiaalit. 

Kun siirrymme kohti kestävämpää ja vastuullisempaa autoilua, teemme pieniä ja suurempia valintoja sen tueksi. EV9 asettaa vastuullisuuden etusijalle tarkkaan harkituilla sisustusmateriaaleillaan. Kierrätetyt ja kasvipohjaiset materiaalit säästävät luontoa ja vähentävät ympäristövaikutuksia. Samalla ne tekevät matkustamosta mukavan ja tyylikkään. 

 

Intuitiiviset turvallisuusominaisuudet. 

Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että sinä ja matkustajasi olette turvassa. Riskit on minimoitu ja kaikki tarvittavat varotoimet on tehty. Uusi Kia EV9 käyttää kehittyneitä ja intuitiivisia turvallisuustoimintoja tuodakseen autonomisen ajamisen jälleen askeleen lähemmäs ja suojatakseen sinua ja autosi lähellä olevia ajamisen ja pysäköinnin aikana. 

 

Yhteydet kunnossa. 

Täydellisellä automatkalla tiedät, että sinulla on kaikki tarvitsemasi oikealla paikallaan. EV9-mallissa on runsaasti toimintoja, jotka helpottavat kiireisen ihmisen elämää tien päällä. Kaikki olennainen näkyy suurilla ja selkeillä näytöillä. Äänentoistojärjestelmä ympäröi sinut haluamallasi musiikilla. Runsaat latausvaihtoehdot pitävät kaikki matkustajat tyytyväisinä. 

 

Löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. 

EV9 on saatavilla nelivetoisella voimansiirrolla ja kahdella varustetasolla, jotta voit valita itsellesi ja omaan elämäntyyliisi parhaan vaihtoehdon.