Uusi Kia XCeed

Uusi Kia XCeed - Crossover. Jollaista et ole ennen nähnyt.

Nauti itsenäisyydestäsi

Uusi Kia XCeed on suunniteltu sopimaan elämäntyyliisi ja ylittämään odotuksesi. Se vie crossoverilla ajamisen täysin uudelle tasolle. Se on rohkeamman ja urheilullisemman näköinen kuin koskaan. Huipputeknologialla toteutettu sähkömoottori. Uusimmat liitettävyysominaisuudet pitävät yhteydet kunnossa. Ja paljon muuta.

Lanseerausetuina tarjoamme nyt Kia XCeed-mallistoon:

  • Huolenpitosopimus -50%

  • Talvipaketti vain 390 € (sis. talvirenkaat, kumimatot ja kaukalomaton)

Lataa hinnasto tästä

Katso nopean toimituksen valikoima tästä

Crossover, joka mukautuu elämäntyyliisi

Uusi Kia XCeed on suunniteltu kuljettajille, jotka elävät seuraavaa edessä olevaa seikkailua varten. Sen etuosan crossover-tyyli ja leikkisä luonne antavat rohkeamman vaikutelman kuin koskaan. GT-line mallien sähäkkiin ja huomiota herättäviin yksityiskohtiin kuuluvat uudet LED-takavalot, tunnusomainen etusäleikkö, urheilullinen alempi ilmanotto ja uudistettu puskuri.

Huomiota herättävä ulkonäkö

Veistoksellinen, vauhdikas ja aina valmiina yllättämään. Uusi Kia XCeed on jännittävä kaikista kulmista. Uudet tummat kromiset yksityiskohdat ja GT-linen uudet 18-tuumaiset kevytmetallivanteet viimeistelevät tämän crossover-mallin urheilullisen ulkonäön.

Tyylikkyys, mukavuus ja liitettävyys

Istu kyytiin ja inspiroidu. Uuden Kia XCeedin matkustamo vie suunnittelun, tyylikkyyden, tilavuuden ja monipuolisuuden uudelle tasolle. Ja tarjoaa uudenlaista urheilullisuutta ajamiseen. Uudet kiiltävä musta PRND-vaihdepaneeli lisää rohkeaa vaikutelmaa ja uudet ohuilla kehyksillä varustetut sivupeilit huokuvat urheilullisuutta, minkä lisäksi uudistuneet ohjausmerkinnät pitävät uusimmat tekniset ratkaisut kätevästi sormiesi ulottuvilla.