Uusi Fiat Scudo ja E-Scudo - Pakettiauto nopeaan toimitukseen

FIAT SCUDO – LUOKKANSA EDULLISIN

Fiat Scudo on 3-paikkainen tonniluokan pakettiauto. Se on ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan luokkansa kärkeä. Rajattu erä autoja on nyt saatavilla nopeaan toimitukseen!

AUTOJA HETI TOIMITUKSEEN

Katso tästä nopean toimituksen DIESEL -mallit

Lataa hinnasto tästä

Lataa E-Scudo hinnasto tästä

AIDOSTI MONIKÄYTTÖINEN HYÖTYAJONEUVO

Uudessa Scudossa on kolme vaihtoehtoa:
diesel manuaalina tai automaattina sekä täyssähköinen.

Täyssähköisessä e-Scudossa nopea lataus. 75 kWh akun lataus jopa 80 %:iin 45 minuutissa.

Toimintamatka jopa 330 km (yhdistetty WLTP*).

Muunneltava 5,3-6,6 m3 tavaratila ja jopa 1 200 kg kantavuus.

Autoja saatavilla nopeaan toimitukseen. Tilaa omasi jo nyt, sillä autoja on rajoitetusti.

MUOTOILU, MUKAVUUS JA AJONAUTINTO

Monipuolinen, antelias ja ketterä Fiat Scudo on hyötyajoneuvo, joka tarjoaa kaiken oleellisen jokaiselle työmatkalle. Monipuoliset istuinten ja ohjauspyörän säädöt sekä 3-paikkaisen pienen pakettiauton henkilöautomainen ajoasento tarjoavat maksimaalista mukavuutta pitkilläkin matkoilla.

*) Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ne perustuvat laboratoriossa tehtävään keskivertoajoa jäljittelevään mittaukseen, eivätkä ne kuvaa tarkalleen auton kulutusta liikenteessä ajettaessa. Auton polttoaineen kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet, auton kuormaus ja mahdolliset lisävarusteet sekä niiden käyttö. Sähkö- ja hybridiautot sisältävät uutta teknologiaa, joka aiheuttaa niiden käyttöön ja toimintaan liittyviä rajoituksia. Näitä voivat aiheuttaa esimerkiksi suuri ajonopeus, peräkkäiset lataukset tai käyttö kuumissa tai kylmissä olosuhteissa. Rajoituksia käytetään esimerkiksi ajoneuvon tekniikan suojelemiseksi. Latausteho ja -aika voivat vaihdella ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä ja laturin tyypistä, kiinteistön sähköliittymästä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä. Kaikkien akkujen kapasiteetti heikkenee luonnollisen kulumisen johdosta. Akun kapasiteettiin ja kestävyyteen vaikuttavat esimerkiksi käyttötapa, ikääntyminen sekä ajokilometrit.