Talvirenkaat veloituksetta Jeep-mallistoon!

RENEGADE - Mallisto alkaen 24 990€

Koko Jeep-mallistoon nyt talvirenkaat kaupan päälle! Etusi arvo jopa 3000€.

Talvirengaspaketti sisältää Continental-talvirenkaat alkuperäisin Jeep-vantein. Kampanja on voimassa 28.2.2021 saakka. Tarjous koskee vain uusia asiakastilauksia, eikä ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin ja tukiin.

 

Koeaja uusi Jeep Renegade nyt Aineella.

Ota yhteyttä ja varaa koeajosi:

Valtteri Aine, 044 057 5645, valtteri.aine[a]aine.fi

 

Aloita matkasi autolla joka on varusteltu lähes kaikkeen. Uusi Jeep® Renegade on SUV joka tarjoaa sinulle kaiken mitä kuljettaja tarvitsee, ei turhuuksia. Uudistettu ulkonäkö saa sinut erottumaan. Kehittyneet turvaominaisuudet yhdessä uusien moottoreiden kanssa mahdollistavat suorituskyvystä nauttimisen täydellä luottamuksella ja turvallisuudella. Valmistaudu tutkimaan maailmaa.

 

LIMITED

Aseta itse omat rajasi. Uusi Jeep® Renegade Limited tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ajoelämyksen. Koe ainutlaatuiset mukavuus- ja turvaominaisuudet, kuten etutörmäyksestä varoittava järjestelmä, kaistavahti plus, kahden alueen automaattinen ilmastointi ja laadukkaat kangasverhoillut istuimet. Näe kirkkaasti uusilla upeilla LED-valoilla ja nauti elämästä, pysyen samalla jatkuvasti yhteydessä tärkeimpiin ihmisiisi UconnectTM 7.0″ -järjestelmään integroidun Apple CarPlay®:n ja Android AutoTM:n avulla.

ULOS JA LIIKKEELLE

Jeep® Renegade tarjoaa mukavasti tilaa viidelle henkilölle, tilavan tavaratilan toiminnallisuuden ja runsaasti kekseliäitä säilytysratkaisuja. Renegadessa on kaikki mitä tarvitaan hauskanpitoon… ja enemmänkin!