KIA on ladattu täyteen etuja

Kian ladatut edut jopa 4000€

Nyt Kian ladattaviin hybrideihin ja sähköautoihin jopa 4000 € edut:

  • hankintatuki** 2000 €,
  • talvirenkaat kevytmetallivantein 290 €
  • korko 1% + kulut.

Tutustu alla Kian PHEV, EV sekä Hybridimallistoon. Ota yhteyttä ja autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan mallin.

Varaa koeajosi tästä

Aine Kemi 040 342 2600

Harri Määttä 044 299 0601 harri.maatta [a] aine.fi

Valtteri Aine 044 057 5645 valtteri.aine [a] aine.fi

 

Ceed SW Plug-in Hybrid

Alkaen 34 390 €

Tilava. Monikäyttöinen. Taloudellinen.

Tutustu tilavaan ja dynaamiseen perhehybridiin, jossa on sekä bensiini- että sähkömoottori. Uusi ladattava Kia Ceed Sportswagon -hybridi mahdollistaa ajon pelkällä sähköllä ja on todella vähäpäästöinen.

XCeed Plug-in Hybrid

Alkaen 35 990 €

Crossover ja ladattava hybridi

Tutustu upeaan crossoveriin, joka tarjoaa nautittavaa menoa sähköllä ja bensiinillä. Uusi ladattava Kia XCeed -hybridi mahdollistaa ajon pelkällä sähköllä ja on todella vähäpäästöinen.

Niro Plug-in Hybrid

Alkaen 36 590 €

Uudistunut ladattava hybridi

Geeneiltään crossover, sydämeltään tehokas ladattava hybridiauto: sellainen on uudistunut ladattava Kia Niro -hybridiauto. Auto on täynnä uusinta teknologiaa ja huomiota herättäviä yksityiskohtia. Matkustamo on suuri ja tavaratilaa on runsaasti. Lisäksi auton toimintasäde sähkötilassa on jopa 58 km, joka on aivan omaa luokkaansa.

e-Soul

Alkaen 37 990 €

Täyssähköinen crossover

Uusi Kia e-Soul on täynnä tulevaisuuden mahdollisuuksia tuoreella ja erikoislaatuisella automallilla. Edistynyt sähköauton voimalinja tarjoaa jopa 452 km toimintamatkan yhdellä latauksella.

e-Niro

Alkaen 39 990 €

Sähkökäyttöinen tyylikäs crossover

Uusi Kia e-Niro on sähköautoilua uudistava omaperäinen tulokas. Se tarjoaa ekologisen ajon lisäksi tyyliä ja jännitystä. Mallin toimintasäde on jopa 455 km ja auton lataaminen on nopeaa. Sähköautoilussa on menty taas huomattava askel eteenpäin. Koska auto on kuitenkin myös täysiverinen crossover, siinä yhdistyvät kehittynyt teknologia ja suuri 451-litrainen tavaratila.

Niro Hybrid

Alkaen 27 990 €

Hybridi-crossover

Uudistunut Kia Niro on paljon enemmän kuin vain auto. Vähäiset päästöt ja pieni polttoaineenkulutus sekä erinomainen ajomukavuus ja upea ulkonäkö saavat tämän uudenlaisen hybridi-crossoverin erottumaan joukosta. Tämä on kaikkea sitä, mitä olet odottanut.

Sorento Hybrid

Alkaen 48 390 €

Tavallisen yläpuolella

Kia Sorento Hybridissä yhdistyvät vakuuttavasti sekä tehokkuus että taloudellisuus – puhumattakaan loputtomasta ajonautinnosta. Hybridivoimansiirron hurmaava suorituskyky ja innovatiivinen viritys tuottavat runsaan väännön ja herkän kiihtyvyyden.

Sorento Plug-in Hybrid

Alkaen 57 803 €

Tavallisen yläpuolella

Kia Sorento Plug-in Hybridissä yhdistyvät voimakkuus, tyylikkyys ja itsevarmuun. Ladattavan hybridi on taloudellinen ja ekologinen, kaupungissa ja kauempana. Yhdistetty poltto- ja sähkömoottori kehittyneessä plug-in hybrid-tekniikassa antavat monipuolisuutta myös pitkille matkoille.

 

*Kian Plug-in Hybrid-tuki (malleihin Ceed SW, XCeed ja Niro) tai valtion myöntämä sähköautojen hankintatuki