Alfa Romeo Giulia - Koe ajamisen nautintoa Aineella!

Tärkeintä on tunne.

Alfa Romeo Giulia - mallisto alkaen 43 990€

Alfa Romeon palkittu sporttinen sedan. Italialaista muotoilua ja huipputehokkaat moottorit varmistavat ajonautintosi.

Koeaja uusi Alfa Romeo Giulia Kemin Aineella. 

 

Varaa koeajosi tästä

Ota yhteyttä ja varaa koeajosi:

Valtteri Aine, 044 057 5645, valtteri.aine[a]aine.fi

 

Tyyli

SYTYTÄ UUDELLEEN TOIVEIDEN LIEKKI

Alfa Romeo kutsuu sitä ‘tarkoitukselliseksi kauneudeksi’. Jokainen mekaaninen yksityiskohta tuo esiin voimakkaan muotolinjan, joka korostaa uuden Giulian suorituskykyä ja ilmentää sen aerodynamiikkaa. Suunnittelussa ei ole mitään draamaa, vaikka jokainen valinta onkin dramaattinen intohimoiselle harrastajalle. Sen omaperäinen tyyli palauttaa mieliin Alfa Romeon hengen ja edustaa aikakautensa klassista työnäytettä.

Muotoilu

EPÄILEMÄTTÄ ALFA ROMEO

Uusi Giulia on mestariteos, johon kätkeytyy 106 vuoden omistautuminen autoteollisuuden kehittämiseen.

Korin ulkomuoto edustaa Alfa Romeon loistokasta evoluutiota sekä teknologian että tyylikkyyden näkökulmasta. Legendaarinen ‘kolmio’ on puoleensavetävä kutsu kaikille brändin harrastajille. ‘V’-muoto ja lihaksikkaat muotolinjat ovat selkeä signaali, joka korostaa korin alle kätkettyä voimaa. Sen profiili ilmentää liikkuvaa voimaa. Jokaisen ratkaisun taustalla on yksinkertaisuus, tasapaino ja harmonia.

Sisätilat

YKSINKERTAISESTI KULJETTAJAKESKEINEN

Uuden Giulian ohjaamon johtavana suunnitteluajatuksena oli sijoittaa kuljettaja kaikkien ergonomisten hallintalaitteiden keskipisteeseen. Harmoninen, näkymätön käyttöliittymä mahdollistaa täyden komennon ja hallinnan kojelautaan, matkamittariin, vaihteistoon ja ohjauspyörään. Kaikki on työstetty ainutlaatuisen italialaisen tyylin mukaan, jossa muoto, toiminta ja kauneus yhdistyvät samaan intensiiviseen kokemukseen ja kohdentuvat kaikkiin aisteihin.

Ainutlaatuisuus

LUOTU JA VALMISTETTU ITALIASSA

Italialainen lähestymistapa suunnitteluun yhdistää toisiinsa yksinkertaisuuden, materiaalien laadun ja intohimoisen käsityön. Ensimmäinen asia, jonka kuljettaja aistii autossa, on laadukkaista materiaaleista syntyvä ensiluokkainen vaikutelma: pinnat kokopuuta, harjattua alumiinia, Pieno Fiore -nahkaa ja teknisiä kankaita. Ohjauspyörän päällysteenä on kaikkein hienoin nahka ja siinä ainutlaatuisia yksityiskohtia: käynnistyspainike, joka sytyttää aidon rakkauden uuteen Giuliaan jokaisella ajomatkalla.