Uusi Skoda Superb Sportline

Koe paras

Škodan suunnittelijat ovat antaneet ŠKODA Superb SportLinelle vauhdikkaan ulkoasun. SportLine-malliversion tunnistaa välittömästi mustista yksityiskohdista ja näyttävistä kevytmetallivanteista.

Tule ja tutustu!

 
LED-tunnelmavalaistus
Sisävalotehosteita voi säätää ajoneuvon tilan mukaan, jotta tuloksena saadaan haluttu valaistusvaikutelma. Kojelaudan ympärille ja ovien koristelistoihin on asennettu kuituoptiset elementit. Ne valaisevat ovien kahvat, istuimet ja jalkatilat. Uuteen ŠKODA Superb SportLine-malliin LED-tunnelmavalaistus on asennettu vakiovarusteena.
 
Suorituskykymittari
Superb SportLinen suorituskykymittari on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla auton urheilullisuudesta voi nauttia täysin rinnoin. Infotainment-näytön suorituskykymittari näyttää öljyn lämpötilan, G-kiihtyvyyden ja jäähdytysnesteen lämpötilan.
 
 
Räätälöintitila
Räätälöintitilalla eri kuljettajat voivat hakea omat yksilölliset asetuksensa heti auton aktivoinnin jälkeen. Auto erottelee käyttäjät lukituksen avaamisessa käytetyn avaimen mukaan. Asetukset säädetään tallennetun profiilin perusteella. Räätälöinnissä toimitetaan kolme avainta (kolme omaa profiilia) osana ajoasetuksen valintaa.
 
 
 
 
 
 
 
 EmediateAd EmediateAd