Romutuspalkkiosta täysi hyöty: valitse Skoda!

Skodan laajassa mallistossa on jopa 109 eri mallia, joiden CO2-päästö alittaa 110 g/km romutuspalkkiorajan

Bensiini- ja dieselkäyttöisiin malleihin palkkio 1500 euroa. Tammikuun loppuun mennessä tehtyihin romutuspalkkiokauppoihin lisäksi Jopo kaupan päälle!

Romutuspalkkion saamisen edellytyksenä on, että hallinnastasi löytyy romutettavaksi auto, jonka olet omistanut vähintään vuoden ajan. Romutettavan auton on oltava vähintään 10-vuotias.

 

Skoda kaasuautoihin romutuspalkkio jopa 2500 euroa

Suomen pohjoisin biokaasun tankkausasema on avattu Oulun Ruskoon! Tämä mahdollistaa kaasuautoilun nyt myös pohjoisen asukkaille. Juuri sopivasti meillä on tilaisuus esitellä uusi Skoda Octavia G-TEC! 

Skoda Octavia G-TEC yhdistää kauniin muotoilun, tilavat sisätilat ja erityisen taloudellisuuden. Ensisilmäyksellä et välttämättä näe eroa muihin Octavia -malleihin, sillä ero muodostuu ulkokuoren sisällä olevista asioista: kaksi kaasusäiliötä ja kaasun täyttöaukko, kaasun suihkutussuuttimet ja kaasuputket ja taka-akselin monitukivarsirakenne.

 

Maakaasun kulutus mitataan m3/100km ja kulutuslukema on lähes sama kuin litroina bensiiniä. Octavia Combi G-TEC kuluttaa vain 5,6 m3 maakaasua 100 kilometrillä. Kaasu-Octavian CO2-päästö on vain 99 g/km. Kiistattomin etu kaasuautoilussa on sen polttoainetaloudellisuus, sillä maakaasu on yksi edullisimmista polttoaineista. Käyttökustannukset ovat jopa 50 prosenttia alhaisemmat bensiiniin tai dieseliin verrattuna. Maakaasuauto on erityisen hyvä idea, jos vuotuinen ajokilometrimääräsi on suuri!

G-TEC –mallin kahta polttoainetta käyttävä nelisylinterinen pakokaasuahdettu moottori tuottaa 81kW:n tehon. 1.4 –litrainen TSI-moottori käyttää polttoaineenaan ensisijaisesti maakaasua, mutta auton toimintasädettä kasvattaa 50 -litrainen bensiinisäiliö. Molemmat polttoaineen täyttöaukot sijaitsevat saman luukun alla.

Skoda Octavia G-TEC –mallia saat sekä manuaali- että automaattivaihteisena.

 

Kysy tarjous myyjiltämme!

 

Aine Oulu

Markus Hemmoranta, automyyjä

044 321 7322

Asko Tyni, automyyjä

044 321 7314

 

Aine Kemi

Jouko Alalääkkölä, myyntipäällikkö

040 069 2576

Raimo Lavikainen, automyyjä

040 539 3044

 

Lisätietoa Ruskon biokaasuasemasta täältä.