Täysin uusi Skoda Kodiaq

TÄYSIN UUSI SKODA

KODIAQ

Uusi aluevaltaus Tilavuus
Tervetuloa tutustumaan täysin uuteen malliin Aineelle Kemiin ja Ouluun!

Uusi aluevaltaus

Katumaasturisegmentissä valloilleen päästetyn Škodan muotoilukieli kuvastaa auton monipuolisuutta: dynaamista voimaa, kestävyyttä ja eleganssia.

 

Tilavuus

Tilavan sisustan merkittävimpiä ominaisuuksia ovat seitsemän istumapaikkaa ja luokan suurin tavaratila. On sanomattakin selvää, että tilaa on runsaasti etuistuimilla ja toisella istuinrivillä.

Kattavat yhteysominaisuudet Turvallisuus

 Kattavat yhteysominaisuudet

Uuden Kodiaqin liitettävyys monenlaisiin mobiililaitteisiin ja sovelluksiin on huippuluokkaa. ŠKODA Connect on täysin uusi toiminto ŠKODA-autojen liitettävyydessä. Kaikki tiedot näkyvät 6,5 tai 8 tuuman kapasitiivisilla lasikosketusnäytöillä

 

Turvallisuus

ŠKODA Kodiaqissa esitellään keskikokoisten katumaastureiden luokkaan runsaasti turvallisuusominaisuuksia ja -apujärjestelmiä, jotka ovat yleensä olleet luksusautojen etuoikeus. Suurlujuusteräksen runsas käyttö korirakenteessa auttaa matkustajien suojaamisessa.

Mukavuus Off road -moodi

 Mukavuus

Materiaalien erinomaisen laadun ja esimerkillisen äänieristyksen lisäksi käytettävissä on hyödyllisiä toimintoja, kuten lämmitettävä ohjauspyörä ja virtuaalinen poljin takaluukun avaamiseen ja sulkemiseen. Lisäksi kaikki säätimet ovat oikeilla paikoillaan ja ulottuvilla. 

 

Off Road -moodi

Suuren katumaasturin odotetaan olevan varsin kyvykäs auto. Älykäs nelivetojärjestelmä ja reilu maavara sopivat erinomaisesti maastoajoseikkailuihin. Maastotilan voi valita napin painalluksella (saatavana nelivetomalleihin yhdistettynä ajoasetuksen valintaan).