Aine aloittaa KIA, Mitsubishi, Alfa Romeo, Fiat ja Jeep -myynnin

Aine-yhtiöt aloittaa Kian, Mitsubishin, Fiatin, Fiat Professionalin, Alfa Romeon ja Jeepin jälleenmyynnin ja huollon Kemissä.

”Kia teki viime vuonna Suomessa kaikkien aikojen markkinaosuusennätyksen. Mitsubishi puolestaan saavutti tämän vuosituhannen parhaan markkinaosuuden Suomessa. Laajensimme viime syksynä liiketoimintaamme Fiat-, Fiat Professional-, Alfa Romeo- ja Jeep -merkeillä. Nyt solmittu sopimus on ensimmäinen, joka kattaa kaikki kuusi edustamaamme merkkiä Suomessa”, sanoo Bergé Auto Nordics Oy:n toimitusjohtaja Miska Tammelin.  

Bergé Auto myy maailmanlaajuisesti vuosittain noin 170 000 ajoneuvoa ja edustaa 27 automerkkiä yhdeksällä eri markkina-alueella.

”Bergé Auton tarjoama merkkivalikoima vastaa hyvin 2020-luvun kuluttajien tarpeisiin. Yhteistyön myötä kykenemme palvelemaan pohjoisen asiakkaita paremmin esimerkiksi tarjoamalla laajan valikoiman SUV-luokan ajoneuvoja. Myös hybridien ja sähköautojen laajeneva tarjonta tuo yrityksemme tuotevalikoiman tälle vuosikymmenelle”, sanoo Aine Kemi Oy:n aluejohtaja Valtteri Aine.

Aine on vuonna 1923 perustettu Suomen vanhin autoliike ja perinteinen perheyritys, jonka toiminnassa on mukana kolmannen ja neljännen sukupolven autokauppiaita. Aine on lähtöisin Meri-Lapin alueelta, jossa se on ollut merkittävä toimija koko historiansa ajan.

Aine palvelee Kemissä osoitteessa: Valajankatu 3.

 

Lisätietoja:

Valtteri Aine, Aluejohtaja, Aine Kemi Oy, Valtteri.Aine (at) aine.fi, 044 057 5645